maandag 22 oktober 2012

Soorten rechtsbijstandverzekeringen




Vroeger werden rechtsbijstandverzekeringen vooral gezien in combinatie met een autoverzekering. Dat is echter al achterhaald. Rechtsbijstandverzekeringen zijn er in verschillende vormen en soorten. Zo zijn er rechtsbijstandverzekeringen voor bijvoorbeeld vermogen waarbij u moet denken aan dekking bij bemiddeling bij echtscheiding en geschillen met de belastingdienst. Bij het vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen is het van belang dat u weet wat voor dekking u zoekt. Over de dekking van de rechtsbijstandverzekering kunt u veel informatie opzoeken op internet.

Rechtsbijstandverzekeringen gezin
Rechtsbijstandverzekeringen werken met modules, extra af te nemen pakketten binnen de rechtsbijstandverzekering. De rechtsbijstandverzekering gezin is zo'n module. Met deze module rechtsbijstandverzekering gezin, verzekert u uw gezin van juridische hulp bij geschillen die ontstaan zijn terwijl het gezinslid als particulier handelde.

Rechtsbijstandverzekeringen bedrijf
Het ondernemerschap zit vol risico's en dus kans op het ontstaan van geschillen. Rechtsbijstandverzekeringen zijn er voor zodat u er in een geschil niet alleen voor komt te staan. U rechtsbijstandverzekering kunt u bijvoorbeeld inschakelen als u een klacht van een klant ontvangt en hier adequaat op wilt reageren.

Rechtsbijstandverzekeringen verkeer
Als u veel onderweg bent, vaak met de auto op vakantie bent of regelmatig passagiers in uw auto heeft, dan is de rechtsbijstandverzekering verkeer een uitkomst. Rechtsbijstandverzekeringen met deze module geven u dekking bij een ongeval, schade aan uw motorvoertuig. Zodra u bij een van deze situaties in een geschil verwikkeld raakt, zullen rechtsbijstandverzekeringen u juridisch bijstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten